Logeeradres

Liemers Museum in 2015 weer omgetoverd tot logeeradres!

Voor het vierde jaar op rij heeft Sint Nicolaas besloten te komen logeren in het Liemers Museum in Zevenaar aan de Kerkstraat. Samen met de secretaresse van Sinterklaas wordt alles in gereedheid gebracht om het zo gezellig mogelijk te maken.

Vanaf 14 november tot 6 december is de tentoonstelling “Van Sintsnoep tot kerstgroet” te zien. Een aanrader voor jong en oud!

Op de woensdagen en zondagen zijn er allerlei activiteiten georganiseerd: van taaipop versieren tot Pietenbootcamp en van schilderen met Anton Piet tot sokpop maken. Natuurlijk is de Sint met zijn Pieten dan ook aanwezig. Kun je ook nog een speurtocht door het museum doen met een pod catcher.

22 en 25 november start met een combi kaartje in het museum met een kopje Sinterklaassoep, waarna Piet de weg wijst naar het Filmhuis voor de film Ramon en het verdwenen paard”.(Reserveren!) De 25ste mag je zelfs je eigen gevulde broodtrommel mee nemen en gezellig aan tafel bij de Pieten leeg eten, voordat je naar de film gaat. Of komen jullie lunchen met de Sint en Pieten? Dat kan op zondag 29 november. (Reserveren!) Zouden we haast de etalagespeurtocht in de stad vergeten waarmee je een lunch voor 2 personen kunt winnen!

Kijk voor het volledige programma per datum.

Reserveringen via LiemersMuseum.nl of bij het Filmhuis