Muziekpiet in Zevenaar

DSCF3507

 

Muziekpiet werd gespot op weg naar het raadhuisplein te Zevenaar.

DSCF3513

Ja, hij is het echt. Meneer Ronald en ik hoorden aan het geluid dat er iemand aan kwam en dachten meten aan hem. Hij is de enige die zo eigenwijs is om voor Sinterklaas aan te komen en het podium te grijpen voor zichzelf!

DSCF3516

Hij heeft een hele checklist bij zich. Daarop staat wat hij allemaal moet controleren van Sinterklaas en Pieten…. Jaja, hij wil gewoon optreden!

DSCF3518

Hij begint met de “Pietenblues” en daarna zingt hij ook nog “Ik ben een ster!”

Daarna komt de Sint met de andere Pieten aan en doet Geronimo een geweldig aantal stunts op de fiets. Waarom? Dat zit zo: Hoofdpiet denkt dat het bezorgen van depakjes beter gaat op de fiets ipv met Amerigo. Het paard van Sinterklaas moet naar een bejaardenpaarden manege. De pieten krijgen ene les van Gerinimo, maar kunnen er niks van. Sinterklaas is daar erg treurig over. Hij wil Amerigo terug. Op de nipper lukt dat. Pffff!!!!

Samen zwaaien we Sint en Pieten uit. Ze gaan even naar het Liemers Museum en rusten daar uit voor de nacht. Iedereen mag vanavond zijn schoen zetten dus dat is hard werken vannacht. In het Liemers Museum zijn de bedjes opgemaakt met lekkere frisse lakens.

Wat is dat? Muziekpiet gaat niet met de Sint mee?! Nee hij maakt weer driftig gebruik van de mega foto momentjes. Hij wil met iedereen op de foto…..en de secretaresse maar zeuren dat ie op moet schieten….

DSCF3546DSCF3551

Kortom een gezellige, goed afgelopen, droge en niet koude intocht in het jaar 2014!